Billige toner til brother printere kan ændre en hel arbejdsplads


Synes du nogen gange at din chef er sur og irriteret og blæser op ved meget små detaljer eller fejl? Nogen gang har man bare en sur chef, og andre gange kan der være galt end det man lige umiddelbart kan se med det blotte øje. For nogen gange, så har det bare ikke noget med dig om person eller dig som arbejdskvinde eller -mand. Der kan være meget mere galt, noget som chefen ikke lige har indviet resten af teamet i.

For mit tilfælde oplevede jeg det med min ledelse i sidste uge, hvor begge vores chefer råbte og skreg både af hinanden og os. Det kan lyde uprofessionelt, men folk er generelt ret gode venner og tætte, derfor går bølgerne også højere her end på andre arbejdspladser til sammenligning.

Men mine chefer var altså ret pressede, og vi andre kunne ikke helt forstå det. ores virksomhed er i sin opstart, så lige nu er alt ikke bare nyt og spændende, men også sådan lidt presset og pengene er små. Jeg fandt så ud af – efter 9 øl i fredagsbaren, at de havde svært ved at få budgettet til at løbe rundt, fordi selve vores inventar og de produkter vi har brug for i vores hverdag er meget dyre.

Mine chefer er også mine gode venner, derfor blev jeg bekymret på deres vegne, og snakkede med min kone om det dagen efter – også fordi det gik mig lidt på med stemningen der kom ud af det – og hun fandt straks et link til tonerland.dk, som de fik leveringer fra på hendes arbejdsplads. Jeg sendte det videre til mine chefer, der senere fandt ud af at toner til vores brother printere blev meget billigere på den måde. Og det var ikke bare dét. Der var flere af de varer de havde derinde, som vi fandt ud af ikke behøvede at være så dyre som det vi gav for dem.

Nu er stemningen igen god og munter.