Super lederrekruttering hos Laigaard


På min arbejdsplads skulle vi for nylig have fundet en ny leder til en topstilling i marketingafdelingen. Efter en lille Google search fandt vi ud af, at Laigaard & Partners har et godt rygte indenfor lederrekruttering, og vi valgte derfor at bruge dem til at finde den rette til at besætte stillingen.

 

Det tog et par måneder fra vi kontaktede Laigaard & Partners til vi havde den rette kandidat i hus. Men undervejs var der en professionel tone mellem os og den rekrutteringsmedarbejder, som havde os som kunde, og vi blev løbende ringet op for at høre, hvordan den foreløbige process var. Det var rigtig dejligt, at vi hele tiden var underrettet, om hvordan processen ligesom skred frem. Derudover var det skønt ikke selv at skulle løfte røret og kontakte dem, hvilket gjorde, at vi kunne fokusere og passe vores eget arbejde.

 

Nu er vores nye leder så i stilling og har været det et par måneder efterhånden. Vi (og specielt jeg) er super glade for ham, for han er virkelig dygtig til sit arbejde og en virkelig en rar person. Selvom vi prissætter hans ekspertise og personlighed, har det også været rart, at Laigaard & Partners ligesom har lavet opfølgning på deres arbejde. De har nu kontaktet os to gange de seneste par måneder for at høre, om vi er tilfredse med deres lederrekruttering og vores nye marketing chef. Det er vi, og vi er helt sikre på, at vi kommer til at bruge Laigaards & Partners i fremtiden.

 

Står du selv og skal bruge en nye leder? Eller leder du efter et nyt job, så kan vi helt sikkert anbefale Laigaard. De er yderst professionelle, og de gør virkelig et godt stykke arbejde. En sund virksomhed, som får et tommelfinger opad herfra.

 

Du kan læse meget mere om dem og deres lederrekruttering her!

 

mand-i-jakkesaet