Støt op omkring miljøet og bliv Co2 neutral med Vitapus

De sidste mange år har et godt miljø spillet en stor rolle. Allerede under tiden med Al Gore fik Co2-udslippet stor opmærksomhed grundet des mange konsekvenser for miljøet og verden. Det er en kendsgerning, at det på verdensplan er anerkendt, at det store omfang af Co2 udslip er et problem. Dette har blandt medført klimaaftaler som kyoto-aftalen, der stod tilbage i 1997, eller Cop-21-aftalen for at nævne en nyere aftale.

Som samfund kan vi gøre en stor forskel for miljøet, men det kan vi også gøre på det individuelle plan. Hvis alle gør en lille indsats kan det i sidste ende få en meget stor positiv indflydelse på miljøet. Hvad kan du så gøre, som enkeltperson eller firma, tænker du? Det åbenlyse kan være at cykle i stedet for at tage bilen eller at tage toget som pendler i stedet for bilen. Det kan også være at benytte energisparende pærer og at huske at minimere ens strømforbrug. Du har nok ikke tænkt på at dit brug af fx facebook faktisk også udleder Co2, eller hvor meget Co2 du selv udleder.

Vitapus er en ny virksomhed, som tilbyder en Co2 neutral facebookprofil for både private og for virksomheder. Det betyder, at der tages ansvar for for det Co2 udslip årligt, der udledes af ens facebook-side. Vitapus Co2-neutraliserer ens facebook-side gennem deres investeringer i bæredygtige projekter, som medfører Co2-reduktioner, der er målbare.

Udover Co2-neutraliseringen får virksomheden blandt andet et deltager-certifikat, badge til deres hjemmeside, links til ens hjemmeside fra Vitapus, markedsføringsmateriale og gratis teknisk support. Som privatperson får du blandt andet et Co2-neutralt logo til dit facebook-profilbillede, coverbillede og en personlig side på Vitapus’ hjemmeside.

Hvis du gerne vil give venner eller familie en miljøbevidst gave, kan du også købe et gavecertifikat, hvor man selv bestemmer, hvor mange tons Co2, man gerne vil hjælpe med at neutralisere. Tjek Vitapus ud, og giv et bidrag, som gør en forskel for dig og miljøet.