Plastikkirurgisk klinik/ hospital – værd at investere i

Det kan måske forekomme lidt underligt at anbefale at investere i en klinik, der udfører plastikkirurgi herinde på siden om sunde virksomheder, men der er en mening med galskaben. Vidste du f. eks, at der ifølge Statens Serum Institut var 2.136 kvinder i 2015, der fik brystforstørrelse med implantat. Det er faktisk ti gange så mange som for ti år siden, hvor kun 190 kvinder fik foretage brystforstørrende indgreb.

Men det rigtig interessante er – set fra en investeringsvinkel – at tallet i virkeligheden er langt større end de officielle tal viser. De private klinikker har nemlig ikke pligt til at indberette antallet af operationer og ifølge plastikkirurg Bo Jønsson, så mener han, at det faktiske tal i 2014 var 4.000-4.500 brystforstørrende operationer med implantater.

Brystforstørrende operationer med implantater støt stigende

Egentlig har brystforstørrende operationer med implantater været på markedet i mere end 50 år og det er stadig den mest populære metode til at opnå større bryster. Faktisk har kurven kun været støt stigende og i dag er tallet langt højere end de anslåede 4000 – 4500 operationer.

Tal fra Sundhedsdatastyrensen viser, at danske kvinder i 2018 har fået rekordmange nye bryster. Antallet af brystforstørrende operationer er nemlig steget med over ti procent fra 2017 til 2018.

n anden undersøgelse fra Voxmeter viser, at 220.000 kvinder i alderen 18 til 69 år overvejelser at få ændret på brysterne – det svarer til 11,6 procent af aldersgruppen. Nå de skriver at kvinder overvejer at få ændret brysterne, så er det ikke kun brystforstørrende operationer med implantater, der overvejes. Det kan også være brystløft eller bryst reduktion. Men flertallet af de kosmetiske brystoperationer er dog stadig operationerne med forstørrende brystimplantater. Og tendensen er stadig støt stigende på grund af den kropsfikserede kultur, vi lever i.

18 års fødselsdagsgave

Man skal være minimum 18 år for at få foretaget en brystforstørrende operation, medmindre der er tale om en misdannelse. Det er rigtig rigtig dyrt at få foretaget sådan et indgreb, men ikke desto mindre er der en tendens til at unge piger ønsker sig Brystforstørrelse med implantat i deres 18 års fødselsdagsgave